Промотивно во месец октомври - минимален износ на нарачка 500 ден.
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
DOMATO Gift картичката е оригинален подарок со кој навистина ќе ги изненадиш твоите најблиски. Со Gift картичката ќе можат да ги вкусат сите свежи производи и деликатеси и да уживаат во придобивките на онлајн пазрувањето.

Избери ја DOMATO Gift картичката, напиши ја твојата порака, а ние виртуелниот подарок ќе доставиме директно на е-пошта на примателот.

Подари Домато