Промотивно во месец октомври - минимален износ на нарачка 500 ден.
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Every Day

Од најмалите до најголемите работи, секоја жена е различна од останатите. Така и нејзините потреби!

EveryDay, благодарение на проширениот опсег на големини, заштитува од истекување... до крајност, нудејќи ефикасно решение од најлесниот до најтешкиот вид на проток!

Покрај основните големини, опсегот на EveryDay е единствениот што вклучува и дополнителни големини, кои се специјално дизајнирани со цел ефикасно да ги покријат дури и најекстремните типови на проток.

EveryDay се првите влошки во Европа кои се сертифицирани по Oeko-Tex® Standard 100 за отсуство од штетни супстанции. EveryDay со нивниот Sensitive иновативен концепт се првите во Светот такви влошки!