Промотивно во месец октомври - минимален износ на нарачка 500 ден.
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Наполетански пици во срцето на Скопје. "Matto Napoletano", пицерија и траторија, ја донесе вистинската наполетанска пица во нашиот град. Пасијата и следењето на сите чекори од наполетанската традиција при подготовка на пицата, направија "Matto Napoletano" да биде вистински бум и фин урбан новитет. 

Употребата на врвни италијански намирници во пиците и магијата на пица мајсторот, прават да оваа биде најдобрата наполетанска пица што ќе ја пробате. 

Заедно со "Matto Napoletano" и традиционалното Caputo брашно, ви припремивме пакет намирници за да се претворите во наполетански пица мајстори и да ја припремите во домашна атмосфера La Verace Pizza Napoletana.

Тестенини, Леб и Ориз → Наполетански пици