Промотивно во месец декември - минимален износ на нарачка 500 ден.
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.




Нутриционист Симона Коруновска

Симона е мајка на две деца, креативец и неуморлив истражувач на рецепти кои ќе бидат хранливи, избалансирани, но пред сè вкусни.

Таа е нутриционист, со дополнителна специјализација во педијатриска исхрана на институтот Stanford Medical.