Промотивно во месец октомври - минимален износ на нарачка 500 ден.
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Robo

Компанијата Robo постои од 1938 година, основана од страна на витезот Роберто Бонани, кој ја започнал својата активност во Олтрепе Павесе со производство на коцки за чорби и за супи.

Со текот на времето, асортиманот на производи, наменет за пазарот Ho.Re.Ca, се шири и вклучува производи како што се печурки, артичоки, домати, сосови, песто, креми и мешунки.

80 години од основањето, Robo може да се пофали со повеќе од 600 производи и е меѓу најбараните брендови во секторот за дистрибуција низ целата национална територија.