Промотивно во месец октомври - минимален износ на нарачка 500 ден.
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Био Космос

Повеќе од 15 години Био Космос посветено работи во земјава и ги носи најквалитетните здрави производи до своите потрошувачи. Во својата палета располага со природна, безглутенска и органска храна. Но, најважно од сѐ е што сѐ што создаваат го прават само од најдобрите состојки кои ги имаат на располагање.

Вработените во Био Космос имаат долгогодишно искуство, работат со голема посветеност и љубов и се водат по начелата и принципите на Био Космос за продуцирање на здрави производи кои имаат благотворно влијание врз човековото тело.

Со својата работа Био Космос ги поставува стандардите за здрава и органска храна во нашата земја. Тие постојано работат на систематски развој и постојано усовршување на своите капацитети, што е всушност дел од целите кои оваа компанија ги има. Воедно Био Космос работи по сите законски регулативи и прописи за безбедност на храна, што ја прават компанија на која може да и се верува во поглед на квалитетот за храната и состојките кои ги нудат.