Промотивно во месец декември - минимален износ на нарачка 500 ден.
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Готвиме со Фичо

Готвиме со Фичо е надимак на Шеф Филип Поповски. Вљубен во италијанската кујна, ги истражува и комбинира вкусовите до совршеност. Втора љубов му е стритфуд филозофијата и нема кој не ги познава неговите бургери.

Готвиме со Фичо ќе го најдете на неговиот „GotvimeSoFico" канал, а Шеф Филип Поповски ќе го сретнете како Executive Chef во Madzo 2.0.

Заедно со Фичо подготвуваме рецепти и пакети намирници со кои лесно во вашиот дом ќе може да се претворите во Мастер Шеф и да ги изненадите сите :)