Промотивно во месец октомври - минимален износ на нарачка 500 ден.
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Бонита Вита

БОНИТА е семејна приказна која започнува со идејата дека за себе секогаш се прави најдоброто, а истото сака да го рефлектира и на своите конзументи. Основани во 2018 година во Скопје, со главна цел на компанијата да се промовира здравиот начин на живот, преку подигнување на животниот квалитет. Како промотори на овој начин на живот, БОНИТА ВИТА секогаш користи квалитетни состојки кои се органски сертифицирани. Резултат на овие состојќи се природно создадените путери, со кои брендот се гордее. Работејќи во синергија со природата, Бонита Вита силно верува дека со овие продукти придонесува за всадување здрави навики кај најмладите, но и овозможува поголем избор за сите оние кои живеат здраво.