×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Како да купуваш на Домато.мк?

  1. Датум на испорака:
    23 септември 09 - 16ч
  2. Оди во делот за наплата, избери го времето за достава и пополни ги деталите.
  3. Можеш безбедно да плаќаш и да ја дополнуваш нарачката до 21:00 часот, односно еден ден пред најавената достава.
  4. Во текот на вечерта ќе бидеш известен/а за точното време во кое ќе пристигне твојата нарачка.

ДОМАТО ПРЕПОРАЧУВА

ДОМАШНИ ПРОИЗВОДИ ОД

СЕЛСКИТЕ БАВЧИ

Со Домато,
купувањето е

ПОЛЕСНО

ПОЛЕСНО

Појдовме од идејата да создадеме нешто што ќе ја обедини љубовта кон убавата храна, пријателството и довербата. A, бидејќи достапно не е доволно за нас, со Домато направивме место каде изборот е навистина лесен и секогаш ги имате сите потребни информации за производите и нивното потекло.

ПОБРЗО

ПОБРЗО

Домато го редефинира зборот купување и го претвора во задоволство. Сега купувајте од каде и да сте и само со неколку клика ќе можете да уживате во посакуваните кулинарски богатства, заштедувајќи повеќе време за важните нешта во животот.

ПОДОБРО

ПОДОБРО

Тоа што е направено со љубов, страст и посветеност лесно можете да го препознаете. Производите на Домато се полни со приказни и традиција кои произлегуваат од желбата да се создаде нешто добро. Ние ги поддржуваме малите домашни производители, а вам ви создаваме место во кое вистинскиот квалитет е конечно достапен.

Domato.mk

ДОМАТО NEWSLETTER
Регистрирај се и добиј 10% попуст
на првата нарачка

Регистрација