×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Прва органска Задруга

„Kога поединците се здружуваат во задруга (заедничко вложување), генерираната моќ ја надминува моќта која може да се оствари дејствувајќи индивидуално.“

– Р. Бакминстер Фулер

Првата органска задруга е формирана од дванаесет членови кои се производители на мед, бадеми, јапонска јаболка, вишни, сливи, калинки, маслинки како и преработки на истите. Сите членови поседуваат сертификат за органско добиено од страна на тело за инспекција и сертификација. Нашите плантажи и пчелни семејтсва се наоѓаат во Охрид, Куманово, Валандово, Дојран и Богданци.

НАШАТА МИСИЈА

Преку здружување на нашите производители, носиме здравје и среќа  со органски производи во сите домови. Едноставно, органско – како начин на живот.

Членовите на нашата задруга се обединети со јасна визија и заеднички цели. Работиме заедно, со споделување на искуства и знаења, да го произведеме најдоброто.


Домато Newsletter

Стани дел од Домато заедницата и добиј 10% попуст на твојата прва нарачка.

Регистрирај се