×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Винарија Попови

“Вински подрум Попови” е мала семејна винарија, отворена во 2017 година. Иако е временски млада, сепак вистинската приказна на оваа винарија започнува многу одамна заедно со нивните предци. Сопствениците Гоце и Весна Попови успеваат да ја претворат долгогодишната традицијата од нивните дедовци во винарија со капацитет од 6000 шишиња. Во оваа винарија виното се произведува со многу љубов и посветеност, а секое зрно грозје поминува низ рацете на фамилијата Попови. 

Домато Newsletter

Стани дел од Домато заедницата и добиј 10% попуст на твојата прва нарачка.

Регистрирај се