Промотивно во месец октомври - минимален износ на нарачка 500 ден.
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Colla

Колла С.П.А. го започна својот бизнис во 1921 година во мала млекарница во Кадео, во провинцијата Пјаченца. Млекото што се користело, а што се користи и сѐ уште, потекнува од штали лоцирани во провинцијата Пјаченца, што се граничи со производствената област на познатиот италијански Пармиџано Реџано. Со децении и генерации, компанијата КОЛЛА континуирано го зголемува производството на Грана Падано почнувајќи од 2001 година, како и на Пармиџано Реџано, позиционирајќи се денес меѓу првите италијански компании.

Фабрика за производство, пакување и просторија за складирање.

Паралелно со производството, со цел да одговори на еволуцијата на побарувачката и очекувањата на потрошувачите, компанијата создаде, покрај складовите за созревање, и постројки за пакување за Грана Падано DOP и Пармиџано Реџано.

Денес компанијата работи со три производствени млекари за вкупно 150 000 форми на Грана Падано и Пармиџано Реџано годишно, два магацини за созревање со вкупен капацитет од 650 000 складирани форми и два оддела за пакување.

Сирењата, купени од семејството Колла, неопходни за задоволување на побарувачката на клиентите, се резултат на историскиот избор на најдобрите млекарници во двете области Грана Падано и Пармиџано Реџано.

Основната референтна точка за комерцијалните оператори кои се обраќаат до членовите на семејството Колла е квалитетот на производот и неговото претставување пред потрошувачите. Иновативните референци, покрај традиционалните што ги нуди компанијата, им овозможуваат на дистрибутерите да одговорат на секој потрошувач, кој е повнимателен кон односот квалитет – цена. Тоа е, пред сѐ, производството на Грана Падано и Пармиџано Реџано и одличниот избор на купувачите, што го обезбедува основниот елемент на компанијата: конзистентност на квалитетот.