×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Rosa

Rosa е природна изворска вода која закрепнува со силата на природата од Власинските врвови. До потрошувачите стигнува без никаква преработка, онаква каква што е на самиот извор кој се наоѓа на 1.550 m надморска височина во еколошки чисто, идеално опкружување на заштитена природа без населени места, индустрија и земјоделство.

Затоа Rosa е вистинска реткост во Европа.

Домато Newsletter

Стани дел од Домато заедницата и добиј 10% попуст на твојата прва нарачка.

Регистрирај се