Промотивно во месец октомври - минимален износ на нарачка 500 ден.
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Пармезан Реџиано со заштитена ознака на потекло

Во кошничка имате 0 парчиња.
  • 285 ден.

Наименување Пармезан Реџиано со заштитена ознака на потекло
Состојки Млеко: 98,396% сол: 1,6% реен: 0,004%
Тежина 150гр
Земја на потекло: Италија
Рок на траење Испечатен на амбалажата
Начин на чување: Да се чува на суво и ладно место
Нутритивна вредност во 100 гр

Слични производи