Промотивно во месец октомври - минимален износ на нарачка 500 ден.
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Грана Падано со заштитена ознака на потекло

Во кошничка имате 0 парчиња.
  • 1,094 ден.

Состојки Млеко, сол и сириште
Земја на потекло: Италија
Рок на траење Испечатен на амбалажата
Начин на чување Да се чува на суво, ладно и темно место
Количина цена на кг

Слични производи